tandartsbennink

Een glimlach geschikt voor TV

Een glimlach geschikt voor TV

Geplaatst op

Bij tandarts hilversum helpen ze je graag verder je dentale doelen te behalen. Een van die doelen kan zijn dat je een glimlach wilt die geschikt is voor de televisie. Het kan zo zijn dat je bijvoorbeeld in Hilversum studeert en een stage loopt om zo uiteindelijk aan de slag te kunnen binnen de televisiebranche. Wanneer je op tv bent is het in vele gevallen belangrijk dat je voorop loopt op esthetisch gebied. Dit is natuurlijk niet altijd zo nodig, maar in ieder geval is het wel fijn als je bijvoorbeeld de mogelijkheden hebt om te voldoen aan een bepaald beeld. Het kan zijn dat je last hebt van gele tanden en deze witter wilt hebben. Natuurlijk kan het ook zijn dat je een schuine tand hebt waar je mee zit. Hoe gaan we dit nou eigenlijk oplossen? We nemen het met je door in deze tekst.

Bleekbehandeling 

Wanneer je last hebt van gele tanden dan is het mogelijk om deze winter te laten maken bij de tandarts die gebruik maakt van peroxide en een speciale lamp. Het gaat erom dat tinten lichter worden. Dat ziet er erg leuk uit op tv en je krijgt ook direct een grote gevoel van zelfvertrouwen. Dat is nu net precies wat je nodig hebt om bijvoorbeeld te presenteren. Het is natuurlijk niet alleen, maar uiterlijk dat televisie wezen maar het speelt wel een bepaalde rol.

Facings

De laatste jaren zijn facings heel erg belangrijk geworden om tanden te corrigeren als ze bijvoorbeeld verkleurd zijn of wanneer een tand schuin staat. In feite gaat het erom dat er een nieuwe tand rond je bestaande tand gemaakt wordt met behulp van composiet. Dat is een materiaal dat erg hard is waar ook vullingen van gemaakt worden. Je ziet helemaal niet dat het kunst is en hebt direct het profijt van de looks van een stralende glimlach.

 

Wij raden je aan om eens met polardental.nl te gaan praten, om er zo erachter te komen Welke behandeling in jouw geval het meest gewenst is.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden