Er zijn tal van redenen waarom je glimlach niet meer is zoals vroeger, maar veel van deze zaken kunnen we gelukkig tegenwoordig teniet doen. Ben je benieuwd wat deze zijn en wat het voordeel voor jouw gebit zou kunnen zijn? Lees dan snel met ons mee en laat je inspireren! Tandartsenpraktijk Arnout & Hobbelink realiseert graag jouw million dollar smile!

De mogelijkheden:

Wat is er nu eigenlijk mogelijk om je mooie glimlach weer terug te krijgen? We hebben een aantal behandelingen voor je op een rijtje gezet:

·        Facings

Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden, dat het eigenlijk zonde is om niet te kiezen voor de reconstruering van je glimlach. Wie wil dat nu niet, weer kunnen lachen zoals vroeger? Met behulp van facings zijn er bijzondere resultaten te halen. Denk aan het corrigeren van de vorm van je tand of de kleur. Door wijn en koffie kan de kleur van je tanden veranderen. Wanneer je hier en probleem mee hebt, dan is het mogelijk om met facings weer wittere tanden te hebben.

·        Implantaten

Moet je een tand of kies missen, geen nood! Er is een oplossing waarmee verloren tanden en kiezen vervangen kunnen worden, namelijk met implantaten. De tandarts weet er een (of meerderen) in je kaak te zetten. Deze groeien binnen drie maanden vast. Vervolgen kunnen daar kunsttanden en -kiezen op gedraaid worden. Dit resultaat is levensecht. Een combinatie met een kunstgebit is ook mogelijk. Dat noemen we een klikgebit.

·        Tandenbleken

Ben je helemaal klaar met de tint van je tanden en kiezen? Ga dan voor een bleekbehandeling bij de tandarts, deze wordt snel en veilig gedaan. Het is ook mogelijk om zelf een tint uit te zoeken. Je kunt digitaal van te voren zien hoe je gebit er dan uit gaat zien. Bij de tandarts bleken heeft onze voorkeur, omdat het in een gecontroleerde omgeving gebeurt (in plaats van thuis) en het gaat een stuk sneller (geen week, maar 1 of 2 behandelafspraken).

Conclusie

Raadpleeg altijd een experts op het gebied van de tandheelkunde. Hij of zij kan je advies geven over de verschillende behandelingen. Ook op het gebied van de esthetische tandheelkunde is voorzichtigheid geboden. Kies je specialist met zorg uit. Google recensies kunnen daarbij een hulpmiddel zijn.