tandartsbennink

Studeren in Groningen is geweldig

Studeren in Groningen is geweldig

Geplaatst op

In Nederland kennen we een aantal vooraanstaande studentensteden waar jaarlijks duizenden studenten terecht kunnen bij de verschillende onderwijsinstituten, zoals hogescholen en universiteiten. Het is dan natuurlijk wel erg belangrijk dat je de zorgzaken goed in orde hebt. We denken aan tandarts, dokter en dat je weet waar het ziekenhuis in de stad is. Bij tandartspraktijk groningen kun je terecht als je studeert in Groningen. Deze tandarts biedt alle gangbare behandelingen die je zou willen. Erg handig zo tijdens je studententijd in Groningen. Ze zitten overigens ook in andere steden. 

Welke behandelingen doet de Studentist?

Het kan zijn dat je bepaalde dentale behandelingen wilt. Gelukkig heeft de studentist die behandelingen voor je in de aanbieding. Denk aan: 

  • Facings. Wanneer je je tanden niet mooi vindt dan is het mogelijk om ze qua kleur en vorm te corrigeren. Hoe? Met facings. Dat zijn op maat gemaakte schildjes die rond je tanden gemaakt worden. Zo kun je dus weer mooie witte tanden hebben. 
  • Tandenbleken. Als je denkt dat je tanden wel wat witter kunnen, dan is het zeker mogelijk om ze witter te laten maken. Dit kun je laten doen bij de Studentist. Ze bleken graag je tanden voor je met peroxide. 
  • Onzichtbare beugel. Vroeger was een beugel altijd zichtbaar en dat was niet heel erg mooi. Nu kan het allemaal op onzichtbare wijze. Fijn dat je dan toch je tanden recht kunt laten zetten. 

Stuk voor stuk zijn het behandelingen waar je veel voordeel bij kan hebben. Studenten die graag een wittere smile hebben, speciaal voor het sollicitatiegesprek, kunnen terecht bij de Studentist. De tandarts speelt dus ook zeker een rol als het gaat over de cosmetisch kant van de zaak. 

Wat is er te doen in Groningen? 

Je kunt verschillende cafe´s en restaurants bezoeken. Je hoeft je op het culinaire gebied zeker niet te vervelen. Daarnaast is er ook wel heel wat te doen als je in cultuur geïnteresseerd bent. Laten we niet vergeten dat Groningen ook een zeer interessante muziekstad is. Sinds de jaren zeventig is het een stad waar popcultuur een belangrijke plek inneemt. In die tijd was de muzikant Herman Brood een culturele kracht waar een hele kliek rondom heen verzamelde en Groningen op de kaart zette op het gebied van de popmuziek. Als je studeert in Groningen heb je veel tijd om dingen te ontdekken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden