tandartsbennink

Tips om de tandarts te kiezen die bij je past

tandarts capelle aan den ijssel

Tips om de tandarts te kiezen die bij je past

Geplaatst op

Is het tijd om een nieuwe tandarts te zoeken, omdat je oude tandarts met pensioen gaat of je binnenkort verhuist? Dan is het handig om een aantal tips op te volgen bij het zoeken van een nieuwe tandarts. Tandarts cappelle a/d ijssel informeert je graag over de verschillende mogelijkheden.

Locatie

Het is fijn om de tandarts dicht bij het werk of de woning te hebben. Op deze manier kun je gemakkelijk tijdens de lunch een afspraak maken. Ook voelt het goed om een tandarts dicht in de buurt te hebben. Een handige tip is gewoon Google Maps te gebruiken en ‘tandartspraktijk’ in te vullen. Op deze manier zul je snel alle tandartsen in de buurt kunnen zien. Er zijn nog meer voordelen aan de manier van zoeken.

Recensies

Google Maps is ook erg handig als je wilt weten hoe de tandarts beoordeeld wordt. Je kunt in veel gevallen recensies van patiënten zien. Op deze manier heb je een indicatie wat deze patiënten vonden van de tandarts. Ook de ervaringen van familieleden en vrienden spelen vaak een grote rol bij het zoeken en kiezen van een tandarts.

Website

Natuurlijk moet je een bezoekje aan de website van de tandarts niet overslaan. Op deze pagina’s kun je lezen wat de filosofie van de praktijk is, zijn er vaak foto’s te checken en vind je informatie over de openingstijden. Ook de sectie: veelgestelde vragen, raden we je aan. Daar vind je namelijk heel vaak allerlei antwoorden die je kunnen helpen bij het bepalen van je keuze voor je nieuwe tandarts.

Bezoek de praktijk

Ga eens op verkenning uit. Loop langs de praktijk of bezoek deze. Gewoon om een goed beeld te krijgen van de omgeving en de praktijk. Ziet deze er schoon uit? Is omgeving georganiseerd en is het kantoor netjes? Dragen de medewerkers van de praktijk handschoenen? En wat ook erg belangrijk is: zijn de mensen vriendelijk. Een van meestgestelde vragen is: voel ik me prettig bij deze tandartspraktijk? Stel deze vraag ook aan jezelf.

Maak een afspraak

Kies je favoriete tandarts en maak een afspraak voor controle en reiniging. Het is goed om zo nu en dan foto’s te laten maken van je gebit. Zo kunnen eventuele problemen vroegtijdig uit de wereld geholpen worden. Een behandelplan wordt opgemaakt en de kosten overlegt. Overleg alles goed en sla geen controles over. Dan zul je de conditie van je gebit in topconditie kunnen houden.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden