tandartsbennink

Wittere tanden: zo krijgt u ze

witte tanden

Wittere tanden: zo krijgt u ze

Geplaatst op

Onze tanden zijn ons visitekaartje en hebben invloed op ons uiterlijk waardoor het extra belangrijk is dat deze er goed verzorgd uitzien. Tegenwoordig wil iedereen een stralend witte lach hebben maar hoe krijgt u dat eigenlijk voor elkaar? In dit blogbericht leest u hoe.

Fruit

Wanneer uw wittere tanden wilt kunt u elke dag met een sinaasappel- of bananenschil over uw tanden wrijven, daarna een paar minuutjes wachten en tot slot uw tanden poetsen. Het zuur van deze fruitsoorten zal zorgen voor wittere tanden. Het eten van een zure appel doet de witheid van uw tanden ook goed en wordt gezien als een automatische witmaker. Het laatste fruitsoort dat goed is voor uw gebit zijn aardbeien aangezien deze ervoor zorgen dat tandproblemen zoals tandplak verholpen worden.

Kokosolie

Deze methode kost redelijk wat tijd maar wie mooi wilt zijn.. Neem een slok kokosolie en laat dit twintig minuten door uw mond gaan voor schone tanden en tandvlees. Kokosolie zorgt niet alleen voor een mooi en schoon gebit maar help ook tegen katers en hoofdpijn. Een ideale uitvinding dus.

Azijn

Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet is azijn vrij zuur. Deze tip mag u om die reden dan ook niet frequent toepassen. Spoel eens in de twee a drie maanden uw mond een halve minuut met azijn. U zult merken dat al uw tandplak verdwijnt en uw tanden automatisch witter worden.

Verbrand brood

Laat brood helemaal verbranden en verkruimel het vervolgens tot een grove poeder. De smaak hiervan zal niet geweldig zijn maar uw tanden worden wel vrij direct wit.

Zout

U kunt aan bovenstaande tips zout toevoegen omdat zout ervoor zorgt dat uw mond ontsmet wordt. Wanneer u de hoeveelheid bacteriën in uw mond wilt verminderen is het ook goed om met zout te spoelen.

Toch liever je tanden bleken door de tandarts? Dan raden wij WIT Amsterdam aan. Deze kliniek is gespecialiseerd in het bleken van tanden in slechts één uur tijd.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden